top of page
Raam Prim.jpg

Het kattenhuis

Onze kittens groeien op in de woonkamer. Vanaf 5 weken mogen ze ook enkele uurtjes per dag spelen in het kattenhuis. Hier spelen onze volwassen katten. Zo worden de kittens goed gesocialiseerd en leren ze zelfstandig worden. Ook het probleemoplossend vermogen wordt op deze manier gestimuleerd. Wij kweken zo sociale, zelfstandige kittens.

Sfeerimpressie: Image
Ren foto.jpg

Buitenren

Onze katten alsook onze kittens krijgen de ruimte om buiten op ontdekking te gaan. Ze beschikken over een buitenren waarin overdag, maar ook 's avonds in gespeeld kan worden. De oudere katten zitten hier samen met de kittens. Op deze manier wordt de socialisatie van beide kanten optimaal benut.

Sfeerimpressie: Image
Kittenpakket.jpg

Kittenpakket

Bij ons krijgen alle kittens een uitgebreid kittenpakket. In dit pakket vindt u de volgende dingen: een Europees paspoort, een eigengemaakte, handige folder met alle belangrijke tips&tricks, een eigendomscertificaat, een gezondheidsverklaring van onze dierenarts, ons visitekaartje, voer, kattengrind, een kattenspeeltje, kattensoepjes en een eigengemaakte kaart met foto's van het nest (leuk als aandenken).

Sfeerimpressie: Welcome
Curious Cat

Socialisatie

Onze kittens groeien op in de woonkamer. Hier zullen ze blootgesteld worden aan alle dagelijkse dingen zoals: stofzuigers, bezoek, een hond, kinderen, televisie, radio, kortom: het normale gezinsleven. Daarnaast mogen de kittens vanaf een week of 5 enkele uurtjes per dag spelen in het kattenhuis. Hier maken ze kennis met andere katten, krabpalen, buitenspelen, rangorde bepalingen en kattengedragingen. Op deze manier worden de kittens uiterst gesocialiseerd opgevoed. Wij zijn van mening dat deze opvoeding door andere katten essentieel is voor de ontwikkeling van de kitten.

Sfeerimpressie: Welcome
bottom of page