top of page

Cattery

Op deze pagina vindt u wat meer informatie over de katten. Voor mij is het fokken van katten een hobby. Om die reden heb ik geen kittens op voorraad. Ik zorg er namelijk voor dat alle kittens de aandacht en liefde krijgen die ze verdienen. Dit kan ik niet waarborgen wanneer ik elke paar weken een nest zou hebben. Om die reden werk ik dan ook met wachtlijsten. U kunt vrijblijvend contact opnemen. Ik zal hieruit een selectie maken. Mocht uw situatie voldoende perspectief bieden voor een van de kittens, dan zal ik contact met u opnemen. 

Een plaats op de wachtlijst is echter altijd onder voorbehoud. U alsook ik kan van de koop afzien totdat er een aanbetaling heeft plaatsgevonden. 

De prijs van een Katskwartierkitten varieert tussen de 950 en 1350 euro. Afhankelijk van geslacht kleur en fok/showkwaliteit.​​

Cattery: Portfolio

Wachtlijst

Heeft u interesse in een kitten van de binnenkort beschikbare nestjes en wilt u graag een plekje op de wachtlijst bemachtigen? Laat dan even uw gegevens achter, een uitgebreide beschrijving van wie u bent en wat u het kitten te bieden heeft. Ik neem in elk geval contact met u op!

Thanks for submitting!

Cattery: Contact
bottom of page